(bild fotad på ICAs receptkort)
Så var vardagen här, på riktigt.
Idag hämtade vi vår andra matkasse på Maxi.
Dagens recept var riktigt gott!
Minutbiff med teriyakinudlar
4 portioner äggnudlar
1 rödlök
250 g färska champinjoner
250 g pak choi
4 skivor minutbiff
2 msk olja
salt och peppar
150 ml teriyakisås
1/2 ask färsk gräslök
Koka äggnudlarna enligt anvisningarna på förpackningen.
Kyl dem snabbt i kallt vatten och låt dem rinna av.
Skala löken, skiva den och champinjonerna.
Skär bort roten på pak choien och dela bladen på längden.
Stek köttet i hälften av oljan i en stekpanna ca 2 minuter på varje sida.
Salta och peppra. Lägg upp det på en tallrik.
Stek champinjonerna och löken i resten av oljan i en stekgryta ca 2 minuter.
Vänd ner pak choien och stek ytterligare 1 minut.
Tillsätt teriyakisåsen och nudlarna, låt det bli varmt.
Skiva köttet och blanda försiktigt ner det i nudlarna.
Skär gräslöken och strö över den och servera.
Ät och njut!
(Samma maträtt till en treåring: Koka nudlarna.
Blanda dem för guds skull inte med något!
Servera med skurna bitar av kött…att titta på.)