Inlägget är ett samarbete med Södergårdens chokladbod
Hej hopp och så kul att vara med ännu ett år! Jag heter Caroline och driver Södergårdens Chokladbod i Ellanda, strax utanför Gemla.
Choklad är livet: choklad är gott och nyttigt! Tycker det är så kul att mixtra fram nya fyllningar till praliner och vill gärna tänka säsongsaktigt.
Chokladboden gör allt för hand och alla fyllningar är gjorda på naturliga råvaror. Därför är alla praliner rykande färska, du bör njuta inom 3 veckor. Och glöm inte att all choklad bör förvaras torrt och svalt, 16-18 grader är det optimala.
Jag håller gärna i chokladprovningar och framförallt workshops, där vi tillsammans jobbar med choklad. Jag berättar om choklad och guidar er, ni smakar, putsar formar, gjuter choklad, fyller och lockar och tillslut får ni godsakerna med er hem i fina cellofanpåsar. En aktivitet där alla kan vara med:)
JULERBJUDANDE
Tagga 6 vänner på en workshop med choklad och DU medverkar gratis (om ni bokar en grupp på 7 st.)
PS ett gott adventstips är tryfflar : Ta en god blåmögelost typ Saint Agur och skär i små bitar. Smält choklad och doppa. Rulla gärna i kakao. Så gott!
Lycka till och må gott alla . Kram Caroline