Två arbetsveckor har gått och än så länge har min utmaning – vegetariska luncher hela januari – gått alldeles utmärkt! Det har varit mycket enklare än vad jag trodde faktiskt. Som med det mesta här i livet så handlar det om planering. Så vad äter jag då?
Hittills har mina luncher bland annat bestått av:
Spenatsoppa + ägghalvor (jag gör min ungefär som vanlig stuvad spenat men jag späder den och kryddar lite mer)
Pyttipanna med Halloumi
och
Salladsbuffé på We love food – utelunch
Det bästa med den här maten måste vara alla färger. Härligt både att laga och att äta!
Idag har jag förberett linsbiffar inför veckan som kommer. Aldrig testat innan men det lilla jag provsmakade var gott! Recept finns här.
Efter mitt förra inlägg om utmaningen så fick jag ett tips på ett recept i min inbox också. Pasta med zucchini och soltorkad tomat. Det bara måste jag testa. Ser så gott ut!
I samma meddelande fick jag dessutom tips om bloggen Food Pharmacy. Har ni läst? Jag har än så länge bara hunnit skumma lite, men jag tror det är en blogg som passar mig. (Psst. De har en pod också)
Vad äter ni till lunch på vardagarna?